Migdolai su liof. avietėmis
-
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai (62%), cukrus, vanduo, liofilizuotos avietės (6%), Ceilono cinamonas.
Alergenai: migdolų riešutai. Gali būti kitų riešutų ir sezamo pėdsakų.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, tamsioje sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Pagaminta Lietuvoje.
Maistinė ir energinė vertė 100 g 2130 kJ/ 511 kcal Riebalai
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
31,2 g
2,4 g
Angliavandeniai
iš kurių cukrų
41,6 g
29,1 g
Baltymai 14,2 g Druska 0,01 g Pakuotė: šiuos riešutus supakuosime į skaidrų polipropileno maišėlį. Jeigu reikalingas kitoks pakavimas - susisiekime!